Etusivu    Lähetä sähköpostia!    Tulosta sivu!

Ursula Turtiainen

   

 

Tunneista ja kursseista vastaa Ursula Turtiainen:

  • Centered Riding -ohjaaja taso IV apprentice
  • SRL:n II-tason valmentaja lajeina lännenratsastus, working equitation ja kouluratsastus
  • Opettanut ratsastusta vuodesta 1978 
  • Kymmenien vuosien kokemukseen perustuva hevosalan tuntemus
  • Kokemusta monista eri lajeista mm: este- ja kouluratsastus, maastoesteet, laukkakilpailut, valjakkoajo, ravivalmennus, työajo, hevosten kasvatus, oriinpito, varsan ajo-opetus ja ratsukoulutus

 

                  

 

Kursseille ja tunneille voi osallistua omalla tai Millcreek Ranchin hevosella.

Tunnin kesto vähintään 60 min, tunnit iltaisin
 

Ratsastamme isossa ja valoisassa maneesissamme (ratsastusala 24 x 50m)

Ryhmät ovat pieniä 2-6 ratsukkoa

Kohderyhmät 

Aikuiset ratsastajat,  jotka haluavat  kehittää, ratsastus- ja hevostaitojaan.

Istunnan parantamisesta  ja hevosen koulutuksesta kiinnostuneet lajista riippumatta.

Emme valitettavasti voi ottaa Millreek Ranchin hevosille aloittelijoita tai lapsia, jotka eivät pysty satuloimaan itse. Omalla hevosella ovat tervetulleita kaiken ikäiset ratsastajat.

Millcreek Ranchin hevosilla ratsastavat  hoitavat  ja satuloivat itse hevoset ennen tuntia sekä huoltavat ne myös ratsastuksen jälkeen.  Tule paikalle vähintään puoli tuntia ennen tuntia.

Millcreek Ranchilla voi myös majoittua kurssien aikana. Kysy lisää Ursulalta millcreek1989@gmail.com tai whatsapp/text/puh 040 5561159

Kursseilla keskitytään ratsastajan istuntaan ja apujen käyttöön, varusteisiin ja hevosen liikemekaniikkaan sekä lännenratsastuksen eri liikkeisiin ja tehtäviin sekä niiden opettamiseen hevoselle. 

Ratsastuskursseille voi osallistua minkä rotuisen hevosen kanssa tahansa. Hevosen tulee olla vähintään 4-vuotias.Lännensatula ei ole välttämätön.

Pidämme myös luentoja ja lyhyitä tutustumistilaisuuksia Centered Ridingista, Working Equitationista ja hevosmiestaidoista.

Centered Riding Open - Update- ja ohjaajakurssit, kursseilla harjoitellaan kehon hallintaa ja tuntemusta sekä ratsain että ilman hevosta tehtävin harjoituksin. Sopii kaikkien lajien harrastajille.

 

 

Hevostaitokurssit auttavat ihmistä ymmärtämään paremmin hevosen käyttäytymistä ja omaa vaikutustaan siihen sekä selviytymään ongelmatilanteista ja ehkäisemään niitä.

Kurssit alkavat parin tunnin teoriajaksolla ja sen jälkeen siirrytään työskentelemään hevosten kanssa kentälle/maneesiin tai pyöröaitaukseen. Kurssilla keskitytään harjoituksiin, joita tehdään maasta käsin ja opitaan siirtämään maasta tehtävät ratsastukseen, yksi asia kerrallaan.

Kurssi on hyvä perustietopaketti minkä tahansa lajin harrastajalle ja valmistaa osallistumista varsinaisille ratsastuskursseille. Hevostaitokursseille voi osallistua myös varsan kanssa (vähintään 1v). 

Klikkaa kuvaa niin se aukeaa uuteen ikkunaan. Palataksesi sulje ikkuna.         Klikkaa kuvaa niin se aukeaa uuteen ikkunaan. Palataksesi sulje ikkuna.

Centered Riding - kehonhallinta ja Istuntakurssit

Opetusperiaatteena on Centered Riding ideologian lisäksi se, että ratsastuksen tulisi olla hauskaa sekä hevoselle että ratsastajalle.